arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Domus Kinnisvara alustas Paepargi kodude müügiga

Uued modernsed linnakodud kerkivad uuselamutest koosnevasse peresõbralikku elukeskkonda!

Kadrioru park, mis on linna suurim roheala kutsub pärastlõunasele piknikule ning ka virgutavatele jooksuradadele. Kadrioru pargist kõigest mõneminutise jalutuskäigu kaugusel on kerkimas uus linnakodude rajoon  Paepargi on täiuslik segu urbanistikest mugavustest, olles samal ajal looduslikult kaunis. Uutele elanikele on tagatud mugav ühistranspordi ühendus aga samas ka ideaalsed võimalused harrastamaks tervisesporti. Paepargi sobib koduks neile, kes hindavad kesklinna lähedust, kui ka lastega peredele, kelle jaoks on oluline ümbritsev roheline elukeskond koos kauni pargi ja järvega.

Paepargi kodudest vaid 100 m kaugusel asuvad looduskaunid Pae järv ja park, terviserajad, võimlemispark, laste mänguväljak ja koerte jalutusplats. Samuti on vaid 2 minuti kaugusel Maxima XX toidupood ning mitmed koolid ja lasteaiad. Paepargist kesklinna on vaid 10 minuti tee ning tagatud on hea ühistranspordiühendus nii Lasnamäe, Kadrioru kui ka kesklinnaga.

Käesolevas artiklis tutvustame lähemalt uusarendusprojekti, mis hõlmab endas kahte uut kortermaja Paepargis. Mõlemad majad on jõudsalt kerkimas ja on ka juba neid kes saavad nimetada kerkivaid hooneid oma uueks koduks!

Kaasaegse arhitektuuriga korterelamud on 8- ja 14- korruselised kõrghooned, mis on ehitatud monteeritavatest  paneelidest ja kõikidel korteritel on klaasitud rõdud. Hoonete värvilahendus sobitub ideaalselt lähiümbrusega ja lisab veelgi uudsust ning elegantsi.

Siseviimistlus on modernselt hele, kõrged aknad ja- laed lisavad kodule avarust ja valgust. Korteritel on hästi läbimõeldud planeering. Korterite akendest avanevad looduskaunid vaated Pae järvele ja- pargile. Kõrgematel korrustel on vaated vanalinnale ja Tallinna lahele. Sisekujunduses arvestatakse kliendi soovidega, oma valiku saab teha nii parketi – kui ka seinatoonide osas. Parkimine on korraldatud maa-aluses garaažis ning väljas asuvatel parkimiskohtadel.

Korterid on 1-4 toalised, suurusjärgus 38.9- 102.7 m². Arhitekt Peeter Pere poolt projekteeritud 14-korruselises hoones valmib 65 korterit ja 8-korruselises hoones 42 korterit.  Ehitajaks on suurte kogemustega ja pikaajaliselt tegutsenud ehitusettevõte Remet AS. Tagatud on parim ehituskvaliteet ja kvaliteetseimate materjalide kasutamine.  Majad valmivad hiljemalt 2020 aasta septembris. Kui Sa tunned, et see võiks olla Sinu pere uus kodu, siis anna endast märku hiie.tamm@domuskinnisvara.ee või helista +372 5556 3916

Uudista arendust www.paepargi.ee