arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Domus Kinnisvara Pärnu kontor sai uue juhi

Alates juulikuust koordineerib Domus Kinnisvara Pärnumaa regiooni tööd Maido Sein. Pikaajalise kinnisvara- ja juhtimiskogemusega Maido Sein vastutab ettevõttes regiooni teenusäri kvaliteedi püsimise ja tõstmise ning uute arengusuundade käivitamise eest.

Kümmekond aastat Pärnu kinnisvaraturul tegutsenud Maido Sein usub, et Pärnumaa kinnisvaraturul on veel piisavalt arengut ja kasvupotentsiaali. „Domus Kinnisvara värske turuanalüüs näitab, et Pärnu kinnisvaraturg on väga aktiivne ja maikuu statistika kohaselt ületati 2007. aasta tehingute arvu rekord“ sõnas Maido Sein. Tema sõnade kohaselt pole aga põhjust rääkida uuest buumist, vaid turg peegeldab Pärnumaa elanike sissetulekute kasvu, linna taastunud populaarsust investeerimisobjektina, aga ka soodsaid makromajanduslikke tingimusi, millest tasub esile tuua viimaste aastate madalaid eluasemelaenu intresse. Pärnu on ja jääb üheks Eesti suuremaks tõmbekeskuseks, millele valmivad infrastruktuuriprojektid Rail Balticu jms näol ainult kindlust juurde annavad ning seega pole põhjust ka Pärnumaa kinnisvaraturu tulevikku mustades värvides kujutada, lisas regiooni juht.

Maido Sein on varasemalt olnud aastaid eraettevõtluses ning juhtinud Arco Vara Pärnu ja Haapsalu esindust. Lisaks on tal kogemusi pangandusest, kindlustusest ja autoesinduse juhtimisest. Maido Sein on Pärnu tennisehalli tenniseklubi liige ja kuulub Kaitseliitu.