arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Keava 7 galeriimaja – kaasaegne korterelamu Tallinn kesklinna sisekvartalis

Tallinna kesklinna kaissu, Keava tn 7 aadressile  on 2020 aasta sügisel valmimas uued kvaliteetkodud. Uuendusliku ehituslahendusega kortermajas on kokku 15 2-4 toalist kodu, millest viimase korruse korteritele lisavad omapära kõrged laed ja vahekorruse moodustav lisapind/lavats. Korterid on planeeritud kompaktsed ning funktsionaalsed. Siseviimistluslahendused on luksuslikud ja rikkalike valikuvõimalustega.

Uusarenduse Keava 7 kõikide korterite vaated on lõunasse ja maast laeni aknad tagavad loomuliku päevavalguse.

Korterite hinnad jäävad vahemikku 99 000-180 000 eurot. Parkimiskoht maja all 10 000 eurot ja panipaik 2500-3500 eurot.

Maja on mõeldud eelkõige praktiliste väärtustega inimestele, kes hindavad kesklinna lähedust ja madalaid kõrvalkulusid. Kortermaja on heas asukohas – sisekvartali vaikuses, millel on juba täna tugevad eelised ja veelgi suurem tulevikupotentsiaal.

Tutvuge arenduse ning uute kodudega www.keava7.ee 

Arendaja : Keava 7 OÜ
Ehitaja : Fidele OÜ 
Müügipartner: Domus Kinnisvara

Kortermaja valmib 2020 sügis.