arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Tartu esimese A energiaklassi korterelamu Põllu 10 sarikapidu

Tartu Põllu 10 uusarenduses toimus oodatud sarikapidu! 

Põllu 10 korterelamu arendaja Domus Kinnisvara sooviks on luua keskkonnasõbralik ja energiasäästlik hoone. Tunnustatud arhitekt Ralf Tamm on korterelamu disainimisel kasutanud kandva ideena jõulise sümbolina puid, mis haaravad ja kujundavad linnaruumi. Koostöö tulemuseks on läbimõeldud planeeringutega korterid, energiasäästlik lahendus ning linnapilti rikastav disain – esmakordne kooslus rahulikus Tartus ning suunanäitajaks kõigile arendustele.

Elamut iseloomustab optimaalne ruumikasutus, et korterites oleks maksimaalselt kasulikku eluruumipinda ja võimalikult vähe kasutuid ruutmeetreid. Korterites on avarad 20-32 m2 avatud köögiga elutoad perega mõnusaks aja veetmiseks ning suurtes kuni 15,9 m2 magamistubades on piisavalt ruumi lisaks voodile ka mahuka garderoobikapi jaoks. Ümberringse roheluse nautimiseks kuulub iga korteri juurde eraldi rõdu või terrass ning hoovialale rajatakse haljasala ja turvaline mänguväljak.  Tänu hoone katusele rajatavale päikesepargile püsivad kodu ülalpidamiskulud meeldivalt madalad ning energiakulult on võimalik säästa kuni 50 %.

Vabad korterid ootavad enda uusi elanikke! Tutvu saadavalolevate kodudega siin !