arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Mida väärtustavad kliendid kaasaegse kodu ostu puhul enim?

Juba lähinädalatel algab Karlova ja Ropka piiril asuval Ropka 2 kinnistul 45 korteriga A energiaklassi elamu ehitus, mis saab olema parimas mõttes kaasagse arhitektuuri ja tehniliste lahenduste kombinatsioon ja ei jäta külmaks ühtegi inimest, kes kaalub kodu ostmist uusarendusse.

Pikaajalise kogemusega arendaja A&D Invest on Ropka 2 korterelamu projekteerimisel silmas pidanud kõike, mis kaasaegse kodu ostjale oluline on.

Kui me räägime kaasaegsest elukeskkonnast, siis on juba üsna selge, et väärtustatakse kodu kui terviklikku elukeskkonda. Siinkohal on tähtsad nii lastele turvalised mänguväljakud, kergliiklusteed, ümbruse haljastus kui ka linnaruumi hüvede (toidupoed, ühistransport, meelelahutus- ja sportimisvõimalused) kättesaadavus.

A energiaklass on kujunenud juba justkui sünonüümiks säästlikkuse ja kvaliteetse elukeskkonna vahel. Energiakuludelt kuni  50 %-line kokkuhoid (nt korteripõhine küttekulu arvetus, päikesepaneelidelt toodetud energia suunamine elamu kasutusse) ja suurepärane sisekliima, mille tagab kaasaaegne ventilatsioonisüsteem on kodu ostjatele väga oluline argument, miks kaaluda päris uue, A energiaklassi kodu ostmist Ropka 2 korterelamusse.

Korteri abipindade olemasolu on samuti päris tähtsal kohal ostuotsuse tegemisel. Selles osas on ajaga kaasas käidud ja juba hea mitu aastat peetakse oluliseks, et igal korteril oleks rõdu ja mugava ligipääsuga panipaik. Ropka 2 kortermajja on panipaigad planeeritud korteriga lausa samale korrusele, mis on üsna haruldane, kuid väga suurt kasutusmugavust loov hüve.

Planeeringud, mis olid “moes” 10 aastat tagasi, on teinud arhitektuurilise tiigrihüppe samuti uuele tasemele. Kuna ehituse maksumus ajas kasvab, sellega seoses ka korterite lõpphind, on üha enam hakatud silmas pidama korterite ruumikasutust. Näiteks liiga suured ja kasutud koridoripinnad on asendatud funktsionaalsemate lahendustega, luues kodudesse tegelikkuses rohkem ruumi ja avarust.

Uusarenduste infot klientidele tutvustades, kuuleb sageli esimeste küsimuste seas: “ Kas majas on ka lift?”, millele on Ropka 2 kortermaja kontekstis rõõm vastata: “Jah, on küll!” Vaatamata sellele, et majas on vaid 3 korrust, peab arendaja tähtsaks, et kõigile majaelanikele oleks tagatud mugav liikumine, olgu see siis eakas inimene, kellel on raske trepist käia, ratastoolis liikuja või pere, kus kasvavad väikesed lapsed. Kergemalt hingavad muide ka kolimisteenuse pakkujad, kes teie uude koju mööblit transpordivad.

Olete oodatud lisainfot küsima!  Selleks kirjutage margit.lemmiksoo@domus.ee või helistage +372 506 9597