arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

UUS! Tamme Kodud luksulik ridaelamu Tartu Tammelinnas!

2021. aasta suvel valmib Tammelinna uus luksuslik ridaelamu. Mõnusas miljöös ja suurepärases asukohas elamusse tuleb vaid 8 neljatoalist ridaelamuboksi, hinnad alates 230 000€. Iga boksi juurde kuulub oma muruala maja taga ning lisaks veel ühine ala koos mänguväljakuga, kus pisiperel mõnus möllata ja lapsevanematel samaaegselt naabritega juttu puhuda. Uusarenduse koduleht: www.tamme.domus.ee

Kristo Kivisalu, Domus Kinnisvara konsultant:
Tegemist on A-energiaklassi ridaelamuga, kus mõnusa toasooja tagab vesipõranda-küte ja väikese energiakulu päikese-paneelid katusel ning korteripõhine soojustagastusega ventilatsiooniagregaat. Kütte reguleerimine toapõhineUusarenduse reakuulutused leiab siit ja lisaküsimuste korral võtke julgelt ühendust!