arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Kivilille Kodud uusarenduses Sakus tuli müüki etapi järgmine maja!

Sakus Kivilille Kodud uusarenduse kinnistul (Üksnurme 4a, Saku) käib argipäevadel tubli ehitustöö. Eesmärk ju septembriks 2021 esimene maja valmis saada. Uusarenduse esimeses majas on tänase päeva seisuga alles veel kolm 3-toalist korterit, kuid nüüdsest on avatud ka teise maja (Üksnurme 4) korterite eelmüük.

Agur Tammistu: “Huvi Kivilille Kodud puitelementidest korrusmajade vastu on olnud suur, mis näitab rohelise ellusuhtumise kasvu. Lähtudes ostuhuviliste soovidest, muutsime uues majas (Üksnurme tee 4, Saku) planeeringut ja tekitasime juurde ühe peresõbraliku 4-toalise korteri. Lisaks mahukatele panipaikadele on esimesel korrusel ka jalgrattaruum ja eraldi ruum lapsevankritele. Panipaiga ja ühe parkimiskoha maksumus on müügihinna sees. Enamus korterites on valikus kas vann või dušš, lisaks oleme korteritesse planeerinud koduhoiu ruumi. Kõikidel korteritel on rõdud, maast laeni valgusküllased aknad ja suurepärane võimalus valida siseviimistlust kolme väga huvitava paketi vahel. Tänu päikesepaneelidele saab projekteeritud kortermaja A-energiatõhususklassi ning madalad  kommunaal- ja halduskulud.

Kui oled Kivilille Kodud objektist huvitatud, võta julgesti ühendust:

Agur Tammistu

Omaniku esindaja/vanemkonsultant

 Tel: +372 501 0434

agur.tammistu@domus.ee