arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Linnupargi uusarendus – VII etapi müük on alanud!

Müüki on tulnud Linnupargi VII etapp – galeriimaja Ihaste põik 30 ja liftiga tornmaja Ihaste põik 32. Ihaste põik 30 galeriimajal on A energiaklass, mille tagavad päikesepaneelid kortermaja katusel. Ihaste põik 32 liftiga tornmajal on B energiaklass. Kokku on selles ehitusetapis müügis 35 korterit.

Linnupargi elurajoon piirneb ühelt poolt looduskaitsealaga ning seega tagab tulevastele elanikele esmalt privaatsuse ja teisalt suurepärased vaated rohelusele. Linnupargi nimi on inspireeritud Emajõe ääres paiknevast loodukaitsealast, mis on pesitsuspaigaks mitmetele looduskaitselistele lindudele. Samuti asub uue elurajooni läheduses Tartule tähtsate inimeste poolt istutatud tammepuude Tammik, mis on aastate jooksul kasvanud pargiks. Siit siis ka nimi Linnupargi Parklinnak.

Siin valmivad kodud, kus kvaliteet on tõeliselt hinnas ning Sinu perel on ruumi kasvada. Linnupargi igal korteril on rõdu või terrass ja planeeringud on hoolikalt läbi mõeldud, arvestades eelkõige optimaalset ruumikasutust ning mugavust. Kõrged laed ja maast laeni aknad loovad ideaalsed valgustingimused kõikidele korteritele igas ilmakaares.

Linnupargis on panipaik korteri hinna sees! Tornmaja korteritel asuvad panipaigad esimesel korrusel, galeriimaja panipaikade kohad on erinevad. Autodele on ette nähtud mugav parkimisala ja hinnale lisandub parkimiskoht. Jalgrattale on võimalik soetada aga koht jalgrattamajas. Linnupargi elanikele mõeldes on peagi arendusele tulemas ka Tartu rattaringlus.

Tutvu Linnupargi arendusega siin ja huvi korral võta ühendust Domus Kinnisvara konsultandiga.