arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Väike ja puust nagu Viljandi. Loo oma hingega kodu Lossimägede nõlvale.

Kui üks laulusalm räägib, kuidas Viljandi paadimees kohaliku neiu kauneid silmi ei suuda unustada, siis kaasaegne laulurida “väike ja puust nagu Viljandi” vihjab hoopiski linna enda võlule.

Jah, see väike ja puust linnake, mis on säilitanud oma eheda romantilisuse, on kuulus pärimusmuusika poolest. Siin väärtustatakse tavasid, pärimust ja paikkondlikku identiteeti, et meie traditsioonid elaksid ja seeläbi tugevneks meie rahvuslik eripära.

Igale linnale annavad näo seal elavad inimesed. Nii ka Viljandis. Siin on palju armsaid ja suure südamega inimesi, kes elavad nagu ennemuiste – mõnusas kulgemises, lai naeratus näol. Lisaks ilusatele inimestele on Viljandis aga ka hingematvad vaated looduse ürgsusele. Siin võib olla nii vaikne, et kõrvadel hakkab valus, aga just see ongi niivõrd imeline ja päris.

Olles ise väga suure osa oma elust elanud Tallinnas, saan aru, mida kõike olen Viljandi toetavas keskkonnas elades võitnud.

Tagasi juurte juurde, tagasi looduse rüppe.

Keset Viljandit on ellu ärkamas üks maja, mis on ammustest aegadest tänapäeva võtnud kaasa oma loo ja hingamise. Hariduse 12 on oma asukohalt täpselt selline maja, kus loodus ja linnamelu haakuvad – siin saad vahetada ühe teise vastu vaid 5-minutilise jalutuskäiguga, sõltub, kas võtad suuna linnakeskuse poole või alla järve äärde. Majast 50 m kaugusel on liivapaljand ja imelise väega allikakoht. Ühelt poolt piirneb uusarendus Viljandi Lossimägedega ja teiselt poolt Valuoja oja ning oruga, kõik ikka veel ürgne ja ehe. See on suurepärane kodukoht, kus hing saab nautida vaikust ja rahu, looduse lähedust!

Rohelusse uppuva hoone ajalugu on põnev ja inspireeriv.

Endise Viljandi mõisa kompleksi kuuluva hoonena on siin toodetud nii õlut, mineraalvett kui limonaadi. Kes meist ei unistaks elada limonaadivabrikus! Elu peabki olema magusalt mugav.

Kokku on Hariduse 12 uusarenduses 23 korterit, mis kõik on eripärased. Märksõnadeks on kõrged laed, paksud seinad, suured rõdud, õhtupäikesega terrassid, ruumikad perekorterid. Iga kodu on eriline ja jutustab meile oma lugu.Detailse info arenduse ja alles olevate korterite planeeringute kohta leiab Hariduse 12 kodulehelt:  www.hariduse12.domus.ee
Pakutavate korterite kuulutused leiab mugavalt ja kiirelt ka hiirekliki teel Domuse kodulehelt: www.domus.ee

Kui ka Sinu mõtted uitavad üha enam sellel, kus on õige keskkond oma lastele või kus võiks ema ja isa oma kuldseid aastaid veeta, siis oled minuga ühel lainel. Tean, et väike puust linn Viljandi on väga hea elukeskkond, sest siin elavad õnnelikud inimesed. Ka Sina, rõõmsameelne, ümbritsevast ja endast hooliv inimene, oled oodatud siia looma oma hingega kodu.