arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Uus Tallinna kesklinnas ja kinnisvaraturul – Von Mühle!

Kui oled tulutult kinnisvaraportaale refreshinud, lootes leida midagi uut Tallinna kinnisvaraturul, siis see uudis on Sinu jaoks! Meil on peagi tulemas müüki uued kodud Tallinna kesklinnas – Von Mühles.

Selles moodsa arhitektuuriga kuuekordses hoones on ainult 17 korterit, mis on kahe- kuni viietoalised. Kõigis neis on peensusteni timmitud ruumilahendus, avarad aknad, suured rõdud, nutikodusüsteem, kaasaegsed tehnilised lahendused ja valikus maitsekad siseviimistluspaketid.

Nagu öeldud, Von Mühle kodud asuvad Tallinna kesklinnas, täpsemalt aadressil Lastekodu 35. Super asukoht Sulle, kes Sa oled aktiivne, tegus ja särtsakas inimene ja hindad aja väärtust kiires elutempos. Siin on kõik on lähedal – jalutuskäigu raadiuses Stockmanni kaubamaja, Sikupilli ja Ülemiste keskus. Uuele hingamisele ärkav turg värske köögivilja ja talukraamiga ootab Sind 5 minuti kaugusel igal aastaajal.

Olgu Su sihiks kontor südalinnas, lapse lasteaed, kool, kino, teater, restoran või lausa Pariis – kodu Von Mühles on ideaalne koht, kust liikvele minna! Kui kaugemad sihtpunktid vajavad bussi-, rongi, või lennujaama, on needki Sinust, omavahel öeldes, “kahe sammu kaugusel”.

Registreeri oma huvi SIIN ja jagame Sinuga peagi uudiseid!