arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Miks tuua oma praksis Pelgulinna Tervisemajja?

Pelgulinna Tervisemaja arendatakse piirkonnas, mis on väljakujunenud meditsiinikeskuseseks juba täna. Hoone vahetus läheduses asuvad Põhja-Eesti Regionaalhaigla Verekeskus, Pelgulinna Sünnitusmaja, Rehabilitatsioonikeskus. Nii luuakse keskkond, kus tekib sünergia nii erinevate hoones tegutsevate meedikute ja ettevõtete vahel, kui ka mugav keskkond nende külastajatele.

Logistiliselt heas asukohas paikneva Pelgulinna Tervisemaja potentsiaalses teeninduspiirkonnas, milleks on Põhja-Tallinn, Kristiine, Kesklinn elab täna ca 160 000 elanikku. Vaadates tulevikku on piirkond kasvamas veelgi. Pelgulinna Tervisemajast ca 1 km kaugusel on planeerimisel ning  lähiaastail ka ehitamisel kaks uusarendust, mis toovad potentsiaalset klientuuri piirkonda juurde. Hipodroomi Kvartali on kokku kavandatud 350 000 m2 äri- ja elupinda ning Seewaldi liigendatud elurajooniga ala toob piirkonda juurde 150 000 ruutmeetrit uut elamis- ja äripinda.

Hea asukoht hõlmab endas kerget ligipääsetavust autoga, ühistranspordiga, jalgrattaga ning lähinaabrusest ka jalgsi. Tervisemaja ees asub ühistranspordipeatus, kust pääseb Kristiinesse, kesklinna, Mustamäele, Männikule, Nõmmele. Neile, kes liiguvad jalgrattaga, on tervisemaja esimesel korrusel kasutamiseks eraldi jalgrattaparkla. Maja hoovis on parkimiskohti tervisemaja spetsialistidele ning täiendavad tasuta parkimisvõimalused on piirkonna tänava aladel.

Tervisemajas saab ruume üürida poole korruse kaupa (ca 150-200m2), korruse kaupa (ca 350m2) ning ka kabineti kaupa (alates 12m2). Arvestades asjaolu, et tegu on meditsiiniasutuse jaoks vajalikke tingimusi pakkuva uue hoonega, on hinnatase väga mõistlik, jäädes uue büroohoone tasemele. Samas pakutakse büroohoone hinnast märgatavalt kõrgemat kvaliteeti. Näiteks ei ole büroohoone igas ruumis vett ja äravoolu, mis on meditsiiniasutuse tegutsemiseks hädavajalikud. Võrdluseks võib tuua ka ventilatsiooni, mis on näiteks kabinetis 5 x intensiivsem, kui avatud büroos. Olemasolevas tavalises kontorihoones on üsna keeruline neid nõudeid täita ilma, et ruumide müratasemed norme ei ületaks.

Paralleelselt täiendavate võimsuste lisamisega on tervisemaja projekteerimisel kaalutud kõiki energia säästmise võimalusi. Hoone katusele paigutatakse päikesepaneelid ning kabinettide valgusjuhtimine toimub läbi DALI kontrolleri vastavalt kas kohaloleku või päevavalgusanduriga, mis tagab optimaalselt energiasäästliku ja inimsõbraliku valguslahenduse.

Ära ei tasu unustada lihtsat tõsiasja, et uued ruumid, kvaliteetse õhuvahetuse ning valgustusega on rõõmuks nii spetsialistile kui kliendile.

Lühifaktid Pelgulinna Tervisemaja kohta:

  • Pelgulinna Tervisemaja asub aadressil Ädala 1, Sõle tn ääres Pelgulinna Sünnitusmaja kõrval
  • Vabaduse väljakult on autoga siia 7-8 min sõitu (ca 2,6 km), Telliskivist 3 min autoga (ca 1 km), Kristiine keskusest 6-7 min (ca 2 km)
  • Kliendid, kes liiguvad ühistranspordiga saavad maja ette! Siia tuleb bussi Männikult/Nõmmelt (nr 32,33), kesklinnast (nr 40, 42 ja troll), Mustamäelt (nr 72, trollid), Koplist (erinevad liinid)
  • Hoone hoovis on parkimiskohti töötajatele ning maja all jalgrattaparkla
  • Maja ümbruses on parkimine tänavate ääres ja seda tasuta
  • Ruume saab üürida ühe kabineti kaupa aga ka poole/terve korruse kaupa
  • Kompaktne hoone ja uued tööruumid on rõõmuks nii spetsialistile kui kliendile.

 

Uuri lisa ruumide ja hindade kohta maakleritelt ja Pelgulinna Tervisemaja kodulehelt