arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Uus kinnisvaraturul – Lai Residentsid Tartu kesklinnas. Huvi registreerimine on alanud!

Tartu kinnisvaraturule on tulemas uus kinnisvaraarendus – Lai Residentsid. Lai Residentsid asuvad Tartu vanalinna sisehoovis, Lai tn 36a ja 36b, eemal tänavamürast, vaatega kaunile botaanikaaiale. Kooslus ajaloost, läbimõeldud arhitektuurist, kvaliteetsetest materjalidest ning kaasaegsetest lahendustest iseloomustavad täiuslikult ainulaadset elukeskkonda Tartu linna südames. Kodu Lai Residentsides sobib ideaalselt inimesele, kes armastab vaikust, kuid samas eelistab elada kesklinnas.

Lai Residentsid koosnevad kahest A energiaklassiga majast, millest väiksemas – kahekorruselises endises tallihoones – leiab endale kodu kolm peret, ja suuremas – vana katlamaja asemele rajatavas kolmekorruselises korterelamus – on 13 korterit. ​Kokku on valmimas 16 eriilmselist korterit, millest neli 1-toalist, viis 2-toalist ja seitse 3-toalist korterit. Valikus leidub läbi kahe korruse kortereid, samuti sauna ja avara rõduga lahendusi. Iga korteri juurde kuulub panipaik, suuremate korterite kasutuses ka kindel parkimiskoht. 

Lai Residentside arendust iseloomustavad:

  • vaikne ja kinnine sisehoov
  • kõrged laed
  • Valik läbi kahe korruse kortereid
  • parkimiskohad valitud korteritele 
  • soojustatud panipaik
  • osades korterites saun
  • osades korterites rõdud
  • haljastatud salaaed ja mänguväljak
  • avalik rohelusse uppuv botaanikaaed (üle aia)

Lai Residentside vahetus läheduses asuvad kõik eluks vajalikud teenused ja asutused. Vaid mõneminutilise jalutuskäigu kaugusel on suur toidkauplus, Raekoja plats, koolid-lasteaiad, spordiklubid, Emajõe äärsed terviserajad, linna parimad kohvikud ja restoranid.

Korterite läbimõeldud funktsionaalsed planeeringud ning kvaliteetsed ja kaasaegsed siseviimistluslahendused loovad luksusliku koosluse, mis iga koduostja silma särama paneb!

Registreeri enda huvi, et olla esimeste seas, kes saab detailse info Lai Residentside uusarenduse kohta:

Margit Lemmiksoo+372 506 9597 / margit.lemmiksoo@domus.ee