arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Von Mühle sarikapidu & avatud uste päev

Oled väga oodatud koos meiega tähistama Von Mühle ehituse olulist verstaposti!

17. mail, algusega kell 15.00 toimub Von Mühle (Lastekodu 35, Tallinn) sarikapidu & avatud uste päev! Tule kohale!
 
Vaateme ringi, aga vaatame ka juba sisse! Lift tuleb küll veidi hiljem, kuid kõrgele kuuendale korrusele on juba võimalik minna. Naudime piiritut linnavaadet ja selge ilma korral näeme isegi merd! Loomulikult tutvustame ka Von Mühle eksklusiivseid kodusid ja vastame kõigile küsimustele.
 
Anna oma osalemisest teada hiljemalt 10. maiks: 511 0939 või viljo.pettinen@domus.ee.
 
Von Mühle stiilsed urbanistliku sisuga kodud on ideaalsed aktiivsele inimesele, kes hindab aja väärtust kiires elutempos. Korterite kujundamisel on meie eesmärgiks mugav, kaasaegne ja hubane linnakodu, kus tunneks end õdusalt ka kõige nõudlikum inimene. Moodsa arhitektuuriga kuuekordses hoones on ainult 17 korterit, mis on kahe- kuni viietoalised.
 
Vaata vabu kortereid siit.