arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Stiilne 4-toaline korter kesklinnas Tartu mnt 64 – punane telliskivisein, ajalooline atmosfäär ja kaasaegsed mugavused

Otsite isikupärast ja avarat perekorterit Tallinna kesklinna? Aitab otsimisest! Otse linna südames Tartu mnt 64 arenduses on müügil tõeliselt ägeda karakteriga 4-toaline korter, mis pakub üheaegselt nii ajaloolist võlu kui ka tänapäevaseid mugavusi. 

Ajaloolise Tartu mnt 64 hoone on projekteerinud tunnustatud ja omal ajal väga trendikas arhitekt Otto Schott. 20. sajandi alguses ehitati Otto Schotti juhtimisel Tallinnas selle hetke kõige nooblemaid juugend-, hilishistorismi ja heimatstiilis hooneid. Tartu mnt 64 väärika hoone ümberehitus kaasegsete mugavustega elu- ja ärihooneks on sündinud koostöös arhitektibürooga Guru Projekt.

Selles kolmandal korrusel asuvas avaras 83,8m2 suuruses korteris on piisavalt ruumi tervele perele nautimaks linnaelu kõige mugavamal viisil, ilma et peaks loobuma isikupärast ja ajaloolisest võlust. Korterisse astudes võtab teid vastu eriline õhhkond – segu moodsusest ja ajastutruudusest, mis rabab omakorda interjööri avaruse ja helgusega. Algupärane punane telliskivisein on armas puudutus, mis lisab ruumile iseloomu ja ajalootunnetust ning kaunilt industriaalset kontrasti.

Valikus olevad kaasaegses võtmes erinevad klassikalises stiilis siseviimistluspaketid mõjuvad värskelt, soliidselt ja ajatult. Sisustuses domineerivad naturaalsed toonid ja üldine mulje on rahulik ning hubane. Kõrged laed ja põrandaliistud, kvaliteetne puitparkett on kõige aluseks. Heledad seinad rõhutavad ruumide õhulisust ja lubavad sisustada kodu just oma maitse järgi, luues ühtse stiilse terviku.

Suurepärane asukoht kesklinnas võimaldab teil nautida kõiki linnaelu hüvesid – lähedal on koolid ja lasteaiad, ühisranspordipeatused, restoranid, kaubanduskeskused, meelelahutuskohad, pargid ja fitnessklubid. Kaugele ei jää ka bussi- ja rongijaam, sadam ning lennujaam. Ideaalne võimalus autovabaks eluks, et igapäevaselt liikuda jala, ratta, tõukeratta või ühistranspordiga. 

Tartu mnt 64 arenduses on müügil vaid neli omanäolist 4-toalist korterit – ole esimene, kes oma kodu välja valib! Tartu mnt 64 arenduse kohta leiad rohkeminfot siit!