arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Tartus otsitakse arhitektuurilist ideed uuele teeninduskeskusele Annelinnas

Domus Kinnisvara tütarettevõte Emajõe Ärilinnak OÜ on koostöös Tartu Linnavalitsusega korraldamas detailplaneeringut Annelinnas Anne tn 46, 46a, 48 ja 48a kinnistutele. Kooskõlas linna üldplaneeringuga peaks tänane asfalteeritud tühermaa muutuma mõne aasta pärast piirkondlikuks ärikeskuseks, kuhu luuakse kontorid, teenindus- ja kaubanduspinnad väga erineva valdkonna ettevõtetele.
 
“Tartu linna üldplaneering sõnastab väga selgelt eesmärgi mitmekesistada monofunktsionaalset Annelinna, tuues elanikele mugavalt lähemale nii uusi töökohti kui ka teenuseid,” sõnab Domus Kinnisvara juhatuse liige Ingvar Allekand. Nii väheneb liikluskoormus ja linlased säästavad igapäevasele logistikale kuluvat aega. Allekand lisab, et nii arendaja kui ka linnavalitsus on ühiselt huvitatud, et loodav ärilinnak oleks arhitektuurselt heal tasemel, läbimõeldud lahendustega ning seetõttu atraktiivne nii tulevastele töötajatele kui klientidele.
 
Ärilinnak tuleb madala, kuni 3-korruselise hoonestusega, mida iseloomustab Lõhmuse tänava äärne kaseallee ning kvartalisisene hoonetevaheline avatud galerii jalakäiatele. Parima arhitektuurse lahenduse leidmiseks korraldatakse kutsutud osalejatega arhitektuurikonkurss. Parim võistlustöö peaks eelduslikult selguma märtsis ning seda võetakse arvesse detailplaneeringu koostamisel.
 
Domus Kinnisvara on 2002. aaastal asutatud ettevõtete grupp, mis pakub laia valikut kinnisvarateenuseid ning juhib kinnisvara arendus- ja investeerimisprojekte. Domus Kinnisvaral on esindused kõigis suuremates Eesti linnades, kus tegutsevad üle 100 kogenud kinnisvaraspetsialisti.

Lisainformatsioon:

Ingvar Allekand / Juhatuse liige / Tel: 5233423 / E-post: ingvar.allekand@domus.ee