arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

11 idüllilist maakodu, kus jõuaksid veel suvepäikest nautida

Suvi ei ole veel läbi! Kui unistad romantilisest metsamajakesest, kus veeta nädalalõppe armsa inimesega, või avarast maakodust, kuhu kogu pere ja sõbradki ära mahuks, siis oled sattunud õigesse kohta – toome Sinuni need kõige erilisemad ja toredamad maakodud üle Eesti, mis lummavad oma rannaala, metsa ja põlispuude, ajaloo või viljaaedadega.

SUVEKODUD PÄRNUMAAL

Tammeõue, Kõima küla (vaata kuulutust)

See võluvalt romantiline suvekodu pesitseb keset rohelist tammesalu. Õuel on 1920. aastast elamu, mida on senine omanik juba osaliselt taastanud, lisaks on saunamaja ning väike külalistemaja. Krundi suurus 8285 m2.

Märksõnad: idüll, rohelus, mets, saun, pere, sõbrad, grill, hoov, terrass.

 

Tammeõue, Kõima küla

Laanekivi, Paatsalu küla (vaata kuulutust)

Palkmaja Paatsalu lahe ääres. Kinnistu (4725 m2) piirneb Illu lahesopiga, mis võimaldab suveõhtud veeta päikeseloojanguga oma enda rannal. 

Märksõnad: palkaja, rand, kamin, saun, hubasus, männimets, mereõhk, terrass.

Laanekivi, Paatsalu küla

SUVEKODU HAAPSALUS

Lembitu tn 3, Haapsalu (vaata kuulutust)

Haapsalu vanalinna miljööväärtuslikul, kaunilt haljastatud aiaga piiratud kinnistul (702 m²) kahekordne puitmaja (120 m²). Lisaks katusega puhkeala hoovis, majandushoone, kuur-panipaik ja auto varjualune. Elutoast avaneb mõnus ja suur terrass ning hoovialal on mitmeid viljakandvaid puid ja marjapõõsaid. Väike viik, kus asub ka supluskoht, on vaid 75 m kaugusel ja Haapsalu laheni on 200 meetrit.

Märksõnad: kuurortlinn, promenaad, oma aed, marjad, miljöö, laht, pere, terrass.

Lembitu tn 3, Haapsalu

MAAKODU VILJANDIMAAL

Pärna, Puiatu küla (vaata kuulutust)

Rahulikus ja looduskaunis kohas maja, mis sobib ideaalselt nii maakoduks kui ka päris paikseks koduks. Suletud netopind 313,4 m², köetav pind 137,2 m². Müüakse kokku kaks kinnistut koos, mille suurused on 5,73 ha ja 1,489 ha. Kinnistul asuvad elumaja, laut-kuur, maakelder, kolm kasvuhoonet, 2022. aastal ehitatud uus salvkaev ja samal aastal rajatud biopuhastisüsteem. Rikkalik viljapuuaed, kus kasvavad õuna-, pirni-, ploomi-, murelipuud. Marjataimedest on olemas vaarikad, tikrid, mustad sõstrad ja punased sõstrad.

Märksõnad: suur kinnistu, kasvuhooned, viljapuud, marjapõõsad, saun, hoov, laiendamise võimalus, pere, loodus, kaev, saun, abihooned.

Pärna, Puiatu küla

MAAKODU LÄÄNE-VIRUMAAL

Roosisaare, Ridaküla (vaata kuulutust)

Kena kahekorruseline palkmaja (133,4 m²) looduskaunis kohas. Sobib suurepäraselt nii maakoduks kui ka aastaringseks elamiseks. Maja on sisustatud elegantse täispuidust käsitöömööbliga (lauad, toolid, kapid, riiulid, kööginurk), siin on rohkelt peegleid, lampe jm sisustuselemente. Mõlemast esimese korruse toast pääseb terrassile, teise korruse magamistubadest rõdule. Kinnistul (5001 m²) asub ka kivikatusega kahekohaline garaaž. Kõverjärv on umbes 10 km kaugusel, see on ilus rabajärv, kus kohalikele meeldib ka ujumas käia.

Märksõnad: palkmaja, käsitöömööbel, terrass, rõdu, rabajärv, loodus, mets.

Roosisaare, Ridaküla

SUVEMAJAKE TARTUMAAL

Admirali tee 2, Väike-Rakke küla (vaata kuulutust)

Oma olemuselt on see majake (31,8 m²) abihoone, aga sobib hästi suvel looduses puhkamiseks. Krundi suurus 1717 m2 ja ja eitusõigus võimaldab avarale krundile rajada ka elumaja. Järvele juurdepääs ca 1 km kaugusel.

Märksõnad: minimaja, puhkus, saun, järv, suvila.

Admirali tee 2, Väike-Rakke küla

SUVEKODUD HARJUMAAL

Mäe, Salumetsa küla (vaata kuulutust)

See mõnus maakodu, mis sobib ka aastaringseks elamiseks, asub vaikses ja looduslikus Salumetsa külas. Kinnistul asub osaliselt renoveeritud ajastutruu eluhoone üldpinnaga 173,5 m², millest eluruumid moodustavad 88,4 m². Müüdava kinnistu suuruseks on ca 2,45 ha. Krundi õueala on hästi hooldatud, aias õunapuud, kirsid, sõstra- ja karusmarjapõõsad. Kinnistul asuvad veel puukuur, aiamaja, terrassiga talveaed, renoveerimist vajav maakelder ja lõkkekoht. 

Märksõnad: viljapuud ja -põõsad, rohelus, ajastutruu, õueala, aiamaja, talveaed, lõkkekoht.

Mäe, Salumetsa küla

Vanatoa, Kobru küla (vaata kuulutust)

Kui otsid midagi erilist, siis äkki meeldiks Sulle 150 aastase ajalooga talukoht otse Kloostri (Padise) jõe ääres. See rehielamu tüüpi maja on ehitatud 1870ndatel aastatel. 2021. aasta renoveerimise käigus on säilitatud võimalikult palju ajastutruusid elemente. Maja on renoveeritud hoole ja armastusega ning eesmärgiga, et selles on võimalik elada aastaringselt. Muud rajatised ja hooned kinnistul: kahe ruumiga ovaalsaun, suur kümblustünn, aiamaja, abihoone, kasvuhoone ja kanade maja. Mitmed viljapuud, väärikas tammepuu ja muud lehtpuud, mis annavad privaatsust ja tuulevarju, veidi eemal on põllud. Kinnistu suurus 42857 m2.

Märksõnad: talu, rehielamu, ovaalsaun, kümblustünn, aiamaja, abihoone, viljapuud, põllud, privaatsus, perekodu.

Vanatoa, Kobru küla

Pedassaare tee 30, Salmistu küla (vaata kuulutust)

Hubane palkmaja imelises ja looduskaunis Salmistus Kuusalu vallas. Üksikelamu on ehitatud aastaringseks elamiseks. Saunamõnusid pakub puukerisega saun. Elamu köetav pind on 77,5 m². Kinnistu suurus on 5240 m², millest 4309 m² on metsaga kaetud. Salmistus üks avalik liivarand ning mitu väiksemat ja privaatsemat randa. Rand asub majast vaid 15 minuti jalutuskäigu kaugusel.

Märksõnad: suvituspiirkond, loodus, liivarannad, palkmaja, mets, privaatsus.

Pedassaare tee 30, Salmistu küla

MAAKODU JÄRVAMAAL

Oma, Järva-Madise küla (vaata kuulutust)

Renoveeritud maja (110,5 m²) koos kõrvalhoonetega. 100% elamumaa pindala on kokku 3573 m². Aiaga piiratud kinnistul asuvad kahe korruseline elumaja, aidahoone sauna ja kuuriga, uus garaaž, kaev, suitsuahi ja kasvuhoone vundament. Kinnistul kasvavad ka mitmed õunapuud.

Märksõnad: Oma aed, pere, maakodu, saun, suitsuahi, õunapuud, kaev.

Oma, Järva-Madise küla

SUVEKODU SAAREMAAL

Liigundi, Muratsi küla (vaata kuulutust)

Muratsis, roheluse rüpes, on müüa kaks maja, mis sobivad nii suvitamiseks kui ka aastaringseks elamiseks. Krundi suurus 17118 m². Lisaks elamutele asub kinnistul välikamin, tiik, kasvuhoone, paadikuur ning kelder. Olemas oma puurkaev ja imbväljak. Krundil on kõrghaljastus.

Märksõnad: saare elu, rohelus, välikamin, puhkus, tiik, loodus.

Liigundi, Muratsi küla