arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Oaaas Kodud arendusprojektile väljastati ehitusluba

31. juulil 2024 väljastati Tartus Linnavalitsuse poolt uue arenduse Oaaas Kodud ehitusluba. Pikalt räsituna seisnud pumbajaama kinnistule Emajõe ääres rajatakse kaks uut ning ümbruskonda sobituvat kortermaja.

Suuremasse, kolmekorruselisse kortermajja tuleb 11 korterit, millest umbes pooltel on rõdu või terrass ning kahel esimese korruse korteril oma isiklik hooviala. Sisehoovi ehitatakse kahekorruseline 6 korteriga maja, mille esimese korruse korteritel on terrassid ning isiklik hooviala.

Oa tn 35a//35b kinnistule hakkab uusi kodusid arendama Bigs Eesti OÜ tütarettevõte Oaaas Kodud OÜ.

Oaaas Kodud on ideaalseks koduks neile, kes hindavad linna mugavust samas tegemata kompromisse linnavälise roheluse arvelt. Uued korterid on mõeldud kõigile, kes otsivad kvaliteetset, mugavat ja turvalist elukeskkonda, kesklinna ligidal.

“Oleme seadnud endale eesmärgiks säilitada võimalikult suures mahus kinnistul kasvavast kõrghaljastust, et jagada seda looduslähedust 17 uue perega, kes endale Oaaas Kodudes kodu leiavad!” tõdeb Oaaas Kodud OÜ tegevjuht Mario Kruuse.

Uute kodude ehitamise algus on 2024. aasta sügisel

“Oleme juba välja kuulutanud ehitushanke ning üsna pea saame ka ehituspartneriga käed lüüa. Hetkel liigub kõik plaanipäraselt ning oleme planeerinud uute kodude ehitust alustada juba käesoleva aasta oktoobris.” täpsustas Kruuse.

Projekti ametlikuks müügipartneriks on Domus Kinnisvara ning müük on juba alanud. “Projekt on väga põnev ja uute kodude ostjate poolt väga hästi vastu võetud. Supilinn on ihaldatud paik elamiseks Tartus ning paljud juba kodu broneerinud kliendid on ise Supilinnas elanud või elavad praegugi,” kommenteerib Domus Kinnisvara kutseline maakler Elar Häidberg.

Oaaas Kodud on suurepärane võimalus nautida Tartu kesklinna elu ja samas elada rahulikus, rohelusest rõkkavas ja privaatses piirkonnas. Kõik korterid on kaasaegse tehnikaga varustatud ning neis on läbimõeldud ja funktsionaalne sisekujundus.

Lisateabe saamiseks uue arenduse Oaaas Kodud kohta võtke ühendust ametliku müügipartneriga Elar Häidbergiga Domus Kinnisvarast elar.haidberg@domus.ee või esitage oma ostusoov läbi kodulehe www.oaaaskodud.ee.