arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Tallinna magistralitänava tuiksoone äärde kerkib kaasaegne ärilinnak Park Tondi

Lähiaastatel saab pealinn täiendust uue modernse ja omanäolise ärikvartali näol: Tallinna magistraaltänava tuiksoone äärde kerkib kaasaegne ärilinnak Park Tondi (Arendaja US Real Estate, hoone valmis 2023). Tondi piirkond võlub eelkõige unikaalse ümbruskonnaga, kus on juba olemas kiire ja mugav otseühendus kesklinna ja teiste lähedalasuvate linnaosadega. Samas pakub asukoht rohkelt avastamisrõõmu spordist ja liikumisharjumustest lugupidajatele.

Asukoht on kõige alus!
Park Tondi asukoht on unikaalne kuna asub magistraaltänava tuiksoonel, mis tagab kiire ja mugava otseühenduse kesklinna ja teiste lähedal asuvate linnaosadega. Südalinna 9min, kesklinna 8min, reisisadamasse 12min, bussijaama 8min, lennujaama 7min.

Park Tondi I etapp: Tammsaare 56 büroohoone
Liginullenergiahoone, kus välispiirete parima materjalikasutuse ja ehitustehnoloogia kõrvale tuuakse tark hooneautomaatika ja energiaefektiised tehnosüsteemid.

Terviklik looduskaunis keskkond
Tammsaare 56 büroohoone asukoht on unikaalne kuna hoone asub magistraaltänava tuiksoonel, aga jätab sellest olenemata võimaluse nautida rohelust ja vaikust hoonet ümbritsevas pargis.

Palju võimalusi liikumiseks
Mõne minuti jalutuskäigu kaugusel on Tondi tennisekeskus, Golden Club ja Audentese spordikool, mis pakuvad väga palju erinevaid võimalusi aktiivseks eluviisiks.

Uudne tehnoloogia ja iidne tarkus
Park Tondi esimeses, Tammsaare 56 büroohoones saavad olema kobineeritud uudne tehnoloogiakasutuse võimekus ning aastatuhandeid tuntud feng shui põhimõtted. Näiteks on HGA arhitektid kavandanud hoonele feng shui meetodile vastava võimsa peasissepääsu, katnud fassaadi ehtsa vasega ning vältinud teravnurkasid.

Efektiivsed ja paindlikud ruumiplaneeringud
Tammsaare 56 büroohoone siselahendustes pannakse muuhulgas olulist rõhku avaratele ning kõrgete lagedega tööruumidele, samuti tagavad ruumide planeeringud parima võimaliku efektiivsuse ja paindlikkuse. Näiteks hakkavad hoone esimesel korrusel asuvad nõupidamiste ruumid olema ristkasutatavd, võimaldades koosolekuid pidada vajaduspõhiselt ja efektiivselt kõikidel maja töötajatel.

Katuseterrass ja võimsad vaated
7-korruselise ärihoone asukoht pakub võimsaid vaateid lähiümbruskonnale, sealhulgas kõrvalasuvale maalilisele pargile. Hoone katusele on vaadete nautimiseks kavandatud terrass, mida saab kasutada nii nõupidamisteks, lõunapausideks kui puhkehetkedeks.

Ligi 200 parkimiskohta
Tammsaare 56 büroohoone ümber ja maa all saab olema kokku kuni 200 parkimiskohta, võimaldades seeläbi mugavaid ja läbimõeldud parkimistingimusi nii töötajatele kui ka ettevõtete külalistele. Uudse büroohoone 0-korrusele on lisaks planeeritud soe jalgrattaparkla koos riietus- ja pesuruumidega.

Laadimispunktid
Maa-alusesse parklasse on planeeritud lisaks jalgrattaparklale ka laadimispunktid nii tõukeratastele kui elektriautodele.

Madalad kõrvalkulud
Tammsaare 56 büroohoones toodetakse energiat läbi hoone katusel paikneva päikesepargi, mis väljendub hoone kasutajale madalamates kõrvalkuludes ja mugavamas sisekliimas.

Park Tondi vakantsete pindade huvi korral palume saata päring: info@domus.ee