arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Domus Kinnisvara turuanalüüs on partnerite poolt hästi vastu võetud

Domus Kinnisvaral on hea meel tõdeda, et meie uusim turuanalüüs on partnerite poolt väga hästi vastu võetud. Viimastel nädalatel oleme koostööpartneritega läbi viinud erinevaid üritusi, mil tutvustasime Domus Kinnisvara analüüsi ja prognoose.

Põhja-Eesti krediidiasutusele mõeldud üritus toimus 3.augustil Käsmus, mil lisaks turuanalüüsi esitlemisele vaatasime teatrietendust Kon-Tiki. Ürituse tagasiside oli väga positiivne.

19.augustil oli Vilde jäägrisaali kutsutud Tartu koostööpartnerid (pangad, notar, Tartu Eluasemefond jt). Siinjuures on meil eriti hea meel hilisema diskussiooni üle, mil kõik osalised avaldasid omapoolseid arvamusi Eesti ja Tartu kinnisvaraturu kohta.

Turuanalüüsi tutvustus Käsmus 3.augustil

Turuanalüüsi tutvustus Käsmus 3.augustil

Turuanalüüsi tutvustamine Vildes 19.augustil

Turuanalüüsi tutvustamine Vildes 19.augustil