arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Uue aasta prognoosid

Aasta lõpus korraldasid mitmed ajakirjandusväljaanded küsitlusi, kus juhtivatelt kinnisvarafirmadelt uuriti prognoose uueks aastaks. Ajalehe Postimees aastalõpuküsitluses avaldatud Domuse arendusdirektor Ingvar Allekandi kommentaaridega saab tutvuda SIIN.

Anname ka teada, et Domuse analüütikud on juba alustanud uue aasta turuülevaate koostamisega, kus oma peatükk saab olema kindlasti ka 2010. aasta prognoosidel. Jälgige ikka Domus Kinnisvara blogi, siit saate esimesena huvitava informatsiooni kätte!

Kõigile meie lugejatele – HEAD UUT AASTAT!