arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Domus Kinnisvara avas Pärnu kontori

Esimene tööpäev Pärnu kontorisPärnu kinnisvaraturult on taas positiivseid sõnumeid. Pole enam uudis, et detsember oli Pärnu linnas 2009.a. kõige aktiivsema korterikäibega kuu ning korterite keskmine ruutmeetri hind ka veidike tõusis. Lisaks sellele aga on Pärnu kinnisvaraturule lisandunud uusi tegijaid. Nimelt avasime me eile so 12.01.2010.a. Rüütli tn 38 oma Pärnu kontori. Esialgu alustatab Domus Pärnus 3 inimesega ning pakutakse kõiki Domuse tavapäraseid teenuseid sealhulgas nii maaklerteenust kui hindamisteenust. „Loomulikult muutub konkurents meie büroo avamisega Pärnus tihedamaks. Samas aeg on selline, et kõigil on vaja niikuinii rohkem pingutada“ on Domus Kinnisvara Pärnu büroo kogenud kinnisvaraspetsialistid Piret Rondo, Aime Vaarma ja Vilja Paju veendunud. Kuna meil liigub päris palju infot erinevate linnade vahel ning ühel kliendil on kinnisvaraalased huvid tihti erinevates Eesti piirkondades, siis oli Pärnu kontori avamine Domuse jaoks loogiline ja vältimatu samm, mida oleme ka pikalt ette valmistanud. Domuse eesmärgiks Pärnus on eelkõige klientide kiire ja tulemuslik teenindamine.