arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Uus kinnisvaraturu analüüs on valminud

Taas kord suur töö ära tehtud ning põhjust sell üle rõõmu tunda – Domus Kinnisvara esitles kolmapäeval Rotermanni kvartalis “Kinnisvaraturu analüüs 2010 I pa”. Üritus oli nii sisukas kui ka meeleolukas ning lõppes väga meeldiva US Invest Art Gallery külastusega.

Turuanalüüs on avalik ning kõik huvilised saavad sellega tutvuda meie koduleheküljel (uudiste rubriigis) ning ka City24.ee kinnisvaraportaalis. Lisaks esmasele presentatsioonile on toimumas veel mitmed kinnisvaraturu teemalised seminarid ja ettekanded. Kui soovid mõnel neist osaleda, siis uuri täiendavat infot meie sekretärilt tel: 64 64 035 või info@domuskinnisvara.ee.

Meie uus turuanalüüs on põhjalik ja mitmekülgne hõlmates regionaalselt kogu Eestit ning ajaliselt nii 2009 kui ka 2010 aastat. Võrreldes meie konkurentide poolt pakutavate analüüsidega oleme püüdnud pakkuda rohkem sellist turuinfot, mida üksnes statistilistest numbritest välja ei loe. Lisaks sellele oleme suurt rõhku pannud 2010 aasta kinnisvaraturu arengute prognoosimisele.

Kui Sul on täiendavaid küsimusi turuanalüüsi kohta või soovid mõne küsimuse kohta veelgi detailsemat informatsiooni, siis võta julgelt ühendust meie hindamisteenuste juhi Kristjan Grossiga (kristjan.gross@domuskinnisvara.ee) või minuga (ingvar.allekand@domuskinnisvara.ee).