arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Domuse parimad töötajad

Domuse traditsiooniline aastat kokkuvõttev üritus on jäänud seljataha. Päeva esimene pool kulges asjalikus meeleolus, kus võtsime kokku 2009. aasta ja tegime 2010.aasta plaane. Väljaspoolt maja saabunud lektorite ettekanded keskendusid klienditeenindusele ja kliendi rahulolu saavutamisele ning seda nii teoreetilisest vaatenurgast kui ka praktilisest poolest. Saime hulgaliselt kasulikke näpunäiteid, kuidas tõsta meie poolt pakutava teeninduse kvaliteeti ja nii suurendada kliendi rahulolu.

Päeva teine pool oli juba oluliselt meelelahutuslikum. Kuulutasime välja aasta parimad töötajad ja seda paljudes kategooriates. Aasta parima kolleegi tiitli said endale Põhja-Eestis Lea Kull ja Lõuna-Eestis Kaisa Hiire ning aasta maakleri tiitli võitis Martti Juse