arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Domuse Pärnu kontoris peeti soolaleivapidu

Meie Pärnu kontor avati juba kuu aega tagasi ning suures tööhoos ei märganud me õieti isegi, et avamispidu jäi tegemata. Õnneks aga on meil nii mõnusad naabrid, kes aitasid seda viga parandada. Nii pidasimegi 16. veebruaril oma Pärnu kontoris Rüütli tn 38 koos naabrite, sõprade ja fännklubiga meeleolukalt soolaleivapidu. Näod olid naerul, laud oli lookas ning (mis minule eriti rõõmu teeb) tekkisid päeva lõpuks ka mõned tööalased kokkulepped, mida nüüd realiseerima hakata. Et lugejal ei tekiks muljet nagu oleks tegemist “peoga katku ajal”, siis pean kiitvalt tunnistama, et meie pärnakad on juba korralikult “käe valgeks saanud”. Mitmed tehingud notari juures ära vormistatud ja rahulolevatelt klientidelt naeratused välja võlutud 🙂

Tänud kõigile külalistele ja jätkuvat edu Piretile, Aimele ja Viljale.