arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Uued inimesed

Alates tänasest alustas Domuse Tallinna büroos korraga tööd 3 uut maaklerit, kelleks on Ilo Jaanimägi, Richard Ritsik ja Vladislav Albrant. Meie Tartu büroos alustas sellel nädalal tööd maaklerina Mihkel Mäger.

Domuse tiim tervitab uusi inimesi, soovib neile edu ja hindab kõrgelt nende soovi teha suuri tegusid kinnisvaraturul just Domuse meeskonnas. Me jätkame aktiivselt oma tegutsemist, usume kinnisvaraturu jätkusuutlikku arengusse ning tahame anda oma panuse kvaliteetse maaklerteenuse pakkumisel ja maine tõstmisel.