arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Domus on Facebookis ja Twitteris kohal

Domus Kinnisvara on uuendusmeelse ettevõttena avanud oma leheküljed ka tuntud sotsiaalmeedia keskkondades Facebook ja Twitter. Suur osa inimestevahelisest suhtlusest on liikumas virtuaalkeskkondadesse ja ka kinnisvara puudutava informatsiooni jagamine sotsiaalmeedia kaudu on järjest suurenemas. Avatud maailmas on inimesed juba harjunud sellega, et saavad neid puudutava olulise info kätte kiiresti, mugavalt ja tasuta. Domus Kinnisvara poolt pakutavad sotsiaalsed keskkonnad on kohtadeks, kus kinnisvarast huvituvatel inimestel on alati midagi kasulikku, huvitavat või vajalikku lugeda. Samuti pakume ise võimalust põnevat sisu luua, küsida küsimusi, tõstatada probleeme ja saada vahetut tagasisidet kõikvõimalikel kinnisvara teemadel. Plaanis on hakata sõpradele ja klientidele jagama sotsiaalmeedia kaudu erinevaid soodustusi, teha suunatud pakkumisi ja jagada uudiseid ning nõuandeid nii, et meie head sõbrad oleksid alati esimestena informeeritud kõigest huvipakkuvast.

Loe ja jälgi meid!