arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Domus Kinnisvara avab välibüroo

Domus Kinnisvara avab kolmapäeval oma esimese välibüroo, et olla klientidele veel lähemal ja läbi vahetu suhtlemise jagada informatsiooni ning saada tagasisidet. Domuse maaklerid on kolmapäeval kella 14.00-18.00 ajavahemikus Tallinas, Harjumäel, asuvas Varblase terassil, et anda konsultatsioone ja kuulata, mida inimesed kinnisvaraturul toimuvast arvavad. Vastame küsimustele, aitame lahendada muresid ja vestleme niisama aktuaalsetel teemadel.

Kui me oleksime Riigikogu liikmed, siis oleks selle ürituse nimi „Kohtumine valijatega“. Kuna me ei ole, siis majoneesi ei saa, küll aga häid mõtteid, kasulikku infot ja mõnusat suhtlemist.

Tule naudi ilma ja saa vastused oma küsimustele!