arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Uute korterite valik paraneb Domus Kinnisvara abiga

Domus Kinnisvara alustas Villardi tn. 29 valmivas majas uute korterite müüki. Müügiga tegelev kutseline maakler Martti Juse sõnas, et Tallinna korteritele turule lisandub 18 uut korterit, mis suurendab just kesklinna piirkonna huviliste valikuvõimalusi. „Pakkumine uute korterite osas on kinnisvaraturul ebapiisav ja see on põhjus, miks otsustasime koostöös partneritega ehitada valmis uue hoone kõrgelt hinnatud Uue Maailma piirkonnas“ sõnas Martti Juse. Tema sõnade kohaselt on nõudlus Tallinna kesklinna järele piisavalt kõrge ja seda ei muuda euro tulek ega ka muud majandusnäitajad. Ta lisas, et ka pangad on uute korterite ostu finantseerimisest väga huvitatud ja ostuhuvilised võivad arvestada igati mõistlike laenutingimustega.

Vaata lisainfot: www.domuskinnisvara.ee/villardi29