arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Ära anda õhtusöök Donald Trumpi stiilis

Kui Sina tahad detsembris 2010 minna koos oma kaaslasega glamuursele õhtusöögile ühte 7-st Tallinna tipprestoranist ja tunda ennast nagu Donald Trump, siis hakka Domus Kinnisvara fänniks.

Mine meie fännilehele Facebookis www.facebook.ee/domuskinnisvara ja klikka Meeldib/Like. Ja jaga meie kampaaniat ka oma sõpradega klikates Jaga/Share.

Ja kuna Sul on seejärel võimalik Domus Kinnisvara vahendusel olla kursis kinnisvaraturu uudiste ja analüüsidega, siis tõenäoliselt saad sa oma kinnisvarainvesteeringutega kunagi isegi rikkamaks, kui Donald Trump.

Vaata kampaania täpsemaid tingimusi SIIT