arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Üürikorter leidis uue üürniku tundidega

Et üüriturul on pakkumiste hulk järjest vähenenud, on ajakirjanduses mitu korda kajastamist leidnud tõsiasi. Kuna nõudlus ei ole vähenenud, siis selle aasta esimestel kuudel on mõni pakkumises olev üürikorter leidnud minu kogemuse järgi uue üürniku mõne päeva või isegi mõne tunni jooksul. Tähelepanuväärne on, et suur huvi ei valitse mitte ainult pealinna, vaid ka teiste linnade osas. Viimati pakkusin üürile 2-toalise korteri Keila linnas, mille kuulutus jõudis üleval olla ca 2-3 tundi, kui esimene huviline võttis ühendust, tuli kiiresti vaatama ning soovis koheselt üürilepingut allkirjastada. Sissekolimine võttis seekord siiski mõned päevad aega, kuna eelmine üürnik oli veel sees.

Asukoht: Keila, Põhja 10
Tubade arv: 2
Üldpind: 46 m2
Sisustus: osaliselt möbleeritud
Üüritasu: 180 EUR/kuu