arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Menukas Lääne-Eesti ringkäik tuleb jälle

Suvekodude keskmine ruutmeetri pakkumishind on Eestis viimaste aastate madalamal tasemel. Seda fakti on märganud ka paljud maakodude huvilised, mistõttu puhkeotsetarbelise kinnisvaraga tegelevatel maakleritel on lume sulamise tagajärjel kätte jõudnud aasta kiireim tööperiood. Samas on pakkumises üle Eesti rohkem kui 700 suvilat ja ostjatel nende vahel valiku tegemine keerukas ja aeganõudev.

Et teha ostuhuvilistel lihtsamaks valiku tegemine ja tutvustada Läänemaa parimaid pakkumisi, siis ootab Ester Liira, Domus Kinnisvara Lääne-Eesti maade ja majade maakler, kõiki huvilisi ülestõusmispüha eelsel vaiksel laupäeval tutvuma Noarootsi, Oru, Risti ja Hanila valla objektidega. Üritus, mis esmakordselt toimus 1 aasta tagasi ja sai suure huvi osaliseks, tuleb seega jälle! Vaata Läänemaa parimad pärlid üle ühe päeva jooksul!

Tutvusringiga alustatakse 23. aprillil kell 11.00 Noarootsi vallamaja esiselt parkimisplatsilt

Kui ülestõusmispüha eelsel vaiksel laupäeval valid välja omale maakodu, siis nelipühiks on see sinu oma. Lääne-Eesti