arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

SEB ja Domus Kinnisvara elavdavad ühiselt kinnisvaraturgu

Mai algusest kuni jaanipäevani korraldavad SEB Pank ja Domus Kinnisvara mitmeid koostööprojekte, mille eesmärgiks on pakkuda klientidele erinevaid soodustusi ja mugavamaid võimalusi kinnisvara soetamiseks. Eripakkumisena saab kõikidele SEB kodulaenuga finantseeritud Domus Kinnisvara poolt vahendatud objektidele tellida hindamisakti, ehk eksperthinnangu 100%-lise soodustusega. „Kinnisvara soetamisega kaasnevad sageli mitmed kõrvalkulud, mille suurust paljud kliendid esialgu ei taju, aga mis praktikas on üks põhjustest, mille pärast uue kodu soetamine teinekord pooleli võib jääda,“ kommenteeris pakkumist Domus Kinnisvara tegevjuht Raul Reino. Tema sõnul on kampaania käigus tehtav pakkumine harukordne ja mõeldud vaid SEB kodulaenuklientidele. „Tasuta eksperthinnangu pakkumisest tasub kinni haarata, sest see võimaldab kokku hoida sadu eurosid“ kinnitas Reino.

Lisaks nimetatud soodustusele pakuvad SEB ja Domus mugavaid võimalusi kinnisvara pakkumistega tutvumiseks. Maikuu jooksul on SEB peahoones Tornimäel avatud Domus Kinnisvara infopunkt, kus kõik huvilised saavad tutvuda erinevate objektidega ning küsida igakülgset nõu professionaalsetelt maakleritelt. Seega on kõigil huvilistel võimalik saada mugavalt infot kinnisvara kohta ja sealsamas leppida kohtumine kokku SEB erakliendihalduriga nõustamiseks. „Soovitame nõustamist kindlasti kasutada, sest ainult SEB-st saab tervikliku kindlustuskaitsega kodulaenu – laenukindlustus, laenumaksete kindlustus ja tagatisvara kindlustus annavad turvatunde terveks laenuperioodiks,“ lisas Reino.

Koos on plaanis läbi viia erinevate kinnisvaraobjektide kliendipäevade sari, mis puudutab nii uusarendusi kui ka järelturul pakutavaid eluruume. Ostuhuvilised saavad tervikliku ülevaate eelkõige parimatest uusehitiste pakkumistest aga ka paremini tutvuda juba kasutuses olevate pindadega. „Juba mõnda aega on kliendid mõistnud, et lisaks müügitegevusele on maaklerist palju kasu ka ostuhuvi korral. Seetõttu tahamegi teha ostuhuvilistele infokogumise võimalikult lihtsaks,“ selgitas Raul Reino.