arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Esimesena Eestis

Domus Kinnisvara hindamisosakonnal on hea meel teatada, et meie Tartu osakonna hindaja Reet Värnik sooritas edukalt hindaja assistendi kutsetaseme eksami. Tegemist on esimese sellise kutsetaseme hindajaga, sest varasemalt ei ole assistendi kutsetaset taotletud. Samuti läbis edukalt nii kirjaliku kui suulise eksami Tallinna osakonna hindaja Mari Lume, kellele väljastatakse kinnisvara hindaja kutse.

Vastavalt 2008. aasta 18. juuni Ehituse, Kinnisvara ja Geomaatika Kutsenõukogu otsusega nr 28 kinnitati kolme kinnisvara hindaja kutsestandardi kutsed: hindaja assistent, kinnisvara hindaja ja vara hindaja kutse. Igal kutsetasemel on oma pädevus, millega hindajal on õigus hinnata kutsetasemele vastavaid objekte. Sõltumata kutse tasemest näitab kutsetunnistus, et hindaja vastab teadmiste ja kogemustega esitatud nõuetele.

Domus Kinnisvaral on uute kutseliste hindajate üle suur rõõm.