arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Muudatused 2011. aasta tulu deklareerimisel

Tuletame meelde, et 2011. aasta tulu saab deklareerida elektrooniliselt läbi e-maksuameti/e-tolli keskkonna alates tänasest. Kuna tulude deklareerimisel on toimunud mõned muudatused, siis juhime meie lugejate tähelepanu muudatusele, mis puudutab eluaseme maksustamist.

Kui varem oli eluaseme müük alati maksuvaba, siis alates möödunud aastast saab eluaseme müügi maksuvabastust kohaldada vaid esimesele tehingule kahe aasta jooksul. Kui inimene müüs kasuga oma eluaseme veebruaris 2011, siis oli see tehing tal maksuvaba. Kui ta aga müüs teise eluaseme näiteks detsembris 2011, siis see tehing läheb juba maksustamisele kui ta sai müügist kasu.