arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Domus Kinnisvara värske turuanalüüsi ettekanne Tartus

15. veebruaril sai Domus Kinnisvara Lõuna-Eesti toimekal eestvedamisel teoks järjekordne üritus, kus meie headel koostööpartneritel oli võimalus end paremini kurssi viia kinnisvaraturu viimase aja arengutega.

Järgides juba varem väljakujunenud tava kogunesime selgi korral ühes Tartu väärikas ja ajaloolises hoones – Eesti Spordimuuseumis. Ettekande fookus oli suunatud Tartu ja Tartumaa elukondliku kinnisvara turule ning see hõlmas konkreetsemalt viimase poolaasta arenguid. Hiljuti majanduses aset leidnud sündmuste valguses on selgeks saanud, et prognoosimine on keeruline ja tänamatu töö, kuid Domuse turuanalüüsides on kinnisvaraturu tulevikuperspektiivide mõtestamine olnud alati tähtsal kohal. Tuginedes kasutada olevale infole ja isiklikele kogemustele rääkis turuanalüüsi esitlenud Kristjan Gross ka nüüd eesootava poolaasta kõige tõenäolisematest sündmustest.

Peale ettekande lõppu tekkinud arutelul oli hea võimalus vahetada mõtteid oma ala spetsialistidega. Esindatud olid nii laenuhaldurid, kinnisvaraarendajad kui ka kohaliku omavalitsuse ametnikud.

Suured tänud kõigile osalejatele ning eriline kiitus Eesti Spordimuuseumile ruumide võimaldamise eest. Peagi ilmub turuanalüüs elektroonilisel kujul ka Domus Kinnisvara kodulehele, kus sellega on võimalik juba põhjalikumalt tutvuda.