arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Turuanalüüsi ettekanne Kagu-Eesti kliendihalduritele

Olles võtnud sihiks aktiivsema tegutsemise Kagu-Eesti kinnisvaraturul korraldas Domus Kinnisvara Lõuna-Eesti kontor koostöös Helin Pächteriga kokkusaamise kohalikele laenuhalduritele. 16. veebruaril Võrus toimunud üritusest võtsid osa Krediidipanga, SEB ja Swedbanki kliendihaldurid Põlva, Valga ja Võru kontoritest.

„Tegemist on kahtlemata teedrajava üritusega, kuna varem pole sellist ühist kokkusaamist laenuhaldurite ja kinnisvarabüroo vahel Kagu-Eestis korraldatud. Ei tohiks alahinnata siinse piirkonna potentsiaali,“ sõnas Domuse Lõuna-Eesti büroo juhataja Marge Tõnnis. Ürituse kandvaks osaks oli kohaliku kinnisvaraturu analüüsi esitlus, mille kandis ette Domuse hindamisvaldkonna juht Kristjan Gross.

„Usun, et nii kinnisvara hindamise kui ka vahendamise puhul on oluline meeldiv ja sujuv koostöö pankade ja kinnisvarabüroo vahel, kui soovime oma ühistele klientidele pakkuda kvaliteetset teenust. Tänase üritusega sarnased kokkusaamised on koostöö edendamise ja üksteise tundmaõppimise mõttes kindlasti vajalikud,“ ütles Kristjan Gross.

Loodame kõigi kohalviibinutega ka edaspidi kohtuda ning möödunud üritusest meeldiva traditsiooni kujundada.