arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

MÜÜA NARVA LINNUS!

Selline lõbus sissejuhatus tõmbas näo naerule kõigil Narva linnuses möödunud laupäeval jalutanud laadakülalistel, kellele Domuse kinnisvaraspetsialistid oma teenuseid pakkusid. Nimelt osalesid Domus Kinnisvara Narva kontori maaklerid ja hindaja Narva suvelaadal koos SEB laenukonsultantidega. Mingis mõttes oli tegemist tavalise tööpäevaga – jagasime flaiereid, konsulteerisime inimesi kõikvõimalikes kinnisvaraküsimustes ning panime kirja nii ostu- kui müügihuviliste kontaktid. Teisalt aga oli päev mõnevõrra eriline. Nimelt üllatas kui palju positiivset tagasisidet me laadalistelt saime. Tundus, et kõik niikuinii juba teavad mõnda meie maaklerit isiklikult, on meiega mõne tehingu teinud või teavad Domuse bürood. Näiteks Tallinnas pole ma kunagi sellist laiapõhjalist tuntust tunnetanud. Küllap siis oleme Narvas oma asju õieti ajanud. Selle eest muidugi eelkõige suur tänu meie Narva kontori töötajatele.