arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

KAUNIS SÜGISPÄEV SELISOOS

Domus Kinnisvara sportlike ja meeleolukate ettevõtmiste traditsiooni jätkates käisime laupäeval uudistamas Selisood ja sealset RMK matkarada. Kaasa lõid meie Narva kontori maaklerid ning SEB Narva kontori kliendihaldurid. Jalutuskäigule, mis kõikjal punetavate maitsvate jõhvikate tõttu venis isegi planeeritust pikemaks, järgnes mõnus sügisene grill-piknik. Mingis mõttes oli kõik justkui tavaline – superlahe seltskond (nagu alati :-)), imekaunis koht (nagu alati :-)), päikeseline päev (nagu alati :-)), jne (nagu alati :-)). Kõik see kokku aga tegi selle laupäeva väga eriliseks. Äitäh kõigile osalejatele meeleoluka ürituse eest ning suured tänud ka RMK-le loodusradade arendamise eest.