arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Veidi teistsugune nädalalõpp Domus Kinnisvara Tartu kontoris

Möödunud reedel avastasid Tartu domuslased ja Nordea Panga Tartu kontori haldurid õllemaailma. Tartu Ülikooli politoloog Karmo Tüür, kes peab hobikorras Tartu kesklinnas õllepoodi ning omab sügavaleulatuvaid teadmisi õlledest, õllede valmistamise protsessist ja õlle ajaloost, tegi meile põgusa ülevaate sellest huvitavast maailmast. Karmo on õllemaailmas ringi käinud juba ca 20 aastat. Tema asutas Pärnusse ka Eesti esimese õlleklubi ja tegutses selle presidendina. Huvitava ja põneva jutu kõrval degusteerisime mõningaid laagri- ja ale‘ tüüpi õllesid. Üsna uskumatu, kuid õllemaailm on väga huvitava taustinformatsiooniga ning erinevaid õllesid on maailmas ikka väga väga palju.

Õhtu lõpuks kujunes välja ka meie ühine lemmikkesvamärjuke. Kuidas maitseb Domuse Tartu kontori ja Nordea Panga Tartu kontori lemmikõlu, saate teada, kui meile mõnel sauna-nädalavahetusel külla tulete.