arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Domuse Tallinna kontor kolis uude asukohta

Domus Kinnisvara Tallinna peakontor asub nüüdsest aadressil Pärnu mnt 130. Ligi 40 kinnisvaramaaklerit ja hindajat saavad enda kasutusse senisest kaks korda suuremad, aga ka mugavamad ruumid.

Domuse Põhja regiooni juhi Rando Vanaveski sõnade kohaselt on uus kontor märk ettevõtte usust kinnisvaraturu arengusse ja ettevõtte kasvu. „Oleme arvamusel, et kinnisvaraturul seisavad ees stabiilsed kasvuaastad ja uued avarad ruumid on möödapääsmatu samm Domuse jaoks, et sellest kasvust suur osa endale saada“ sõnas Vanaveski. Suurepäraste töötingimuste loomine oma meeskonnale kuulub Domuse põhiväärtuste hulka ja võimaldab läbi rahulolevate töötajate pakkuda klientidele esmaklassilist teenust. „Oleme loonud aastateks töökeskkonna, kuhu Põhja-Eesti parimatel maakleritel ja hindajatel on rõõm tööle tulla ning see kõik aitab kindlustustada Domus Kinnisvara turupositsiooni kinnisvarateenuseid pakkuvate ettevõtete hulgas“ lisas Rando Vanaveski. Uue kontori muudab eriliseks asjaolu, et selle sisekujunduse loomeprotsessis osalesid vaid Domuse oma inimesed, kes lähtusid kontori hubast õhkkonda luues ideena kontorist, kui kodusest keskkonnast, kuhu lisaks töö tegemisele on ka muidu mõnus tulla ja aega veeta.

Domus Kinnisvara on kinnisvara maaklerteenust, hindamist, konsultatsiooni ja kinnisvara väärtustamist pakkuv ettevõte. Aastatega on Domus Kinnisvara kasvanud üheks suuremaks kinnisvara vahendusorganisatsiooniks Eestis, kus töötab rohkem kui 70 kinnisvaramaaklerit ja hindajat. Ettevõttel on esindused Tallinnas, Tartus, Pärnus, Viljandis, Keilas, Võrus ja Narvas.