arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Domuse parimad käisid preemiareisil Peterburis

Juuli lõpus käisid Domuse kevadise müügivõistluse võitjad Peterburis preemiareisil. Auga välja teenitud auhinna said Tallinna kontori maaklerid Martti Juse ja Lenne Kontor ning Pärnu kontorist maakler Piret Rondo. Reisikorraldajaks oli Domuse arendusdirektor ning Venemaa suhete eestvedaja Ingvar Allekand.

Kindlasti oli tegemist “teistmoodi” nädalavehatusega. Juba algusest peale sai selgeks, et harjumuspärane Euroopa Liit lõpebki Eesti idapiiriga ning teisel pool piiri on kõik küllaltki erinev. Üllatusi jagus nii positiivseid kui negatiivseid ning enim muljet avaldavaks ehk kujuneski mastaapide erinevus. Peterburg on tõesti Suur Linn enam-vähem igas mõttes. Mis tähendas ühtlasi rohkelt jalutamist kaunitel tänavatel, Neeva kallastel ja sildade peal, romantilist seilamist kanalirägastikes ning sildade all, õhtuseid tänavamuusikuid, öiseid sildade tõstmisi ja palju muud, mida sellel suurepärasel linnal pakkuda on.

Kuigi kohaliku kinnisvaraturuga tutvumiseks väga aega ei jäänud, ei jäänud ka professionaalne uudishimu rahuldamata ning mõned uued teadmised selles vallas omandamata. Järgmisel korral võtame ette mõne teise huvitava sihtkoha.