arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Domuse Narva kontor uutes ruumides

WP_20140330_004 Märtsi lõpp kipub Domus Kinnisvara jaoks olema kolimiste aeg. Aasta tagasi kolis meie Tallinna kontor uutesse ja avaratesse ruumidesse. Ootuspäraselt on tähendanud kaks korda suurem kontor värskeid ideid, uusi toredaid kolleege, rohkem tehinguid ning rahulolevamaid kliente.

Nüüd tegime sama Narvas ning kolisime oma kontori avaramatesse ruumidesse. Kuigi asume endiselt FAMA keskuses ning aadress on Tallinna mnt 19c, siis nüüd paikneme kolmandal korrusel. Meie 10-liikmeliseks kasvanud Narva tiimi jaoks oli kolimine sisuliselt vältimatu. Ent lisaks märksa parematele töötingimustele on meil nüüd ka oluliselt paremad võimalused klienditeeninduseks – eraldi nõupidamisteruum, kööginurk, puhkenurk jne. Ja aknast Narva parim vaade.

WP_20140330_008 Kuigi Domus Kinnisvara on juba mitmed aastad olnud nii maakler- kui hindamisteenuste osas Narva piirkonna suurim ja tegusaim kinnisvarafirma, siis nüüd saame oma kliente senisest veelgi paremini teenindada. Soovime Narva kolleegidele lennukaid mõtteid, palju tehinguid ning veelgi rahulolevamaid kliente.