arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Juba 30. oktoober ja 01. november toimuvad Tartus Pärna tn 26 korterelamu esimesed kliendipäevad!

Käesoleva kuu eelviimasel päeval, 30. oktoobril ja järgmise kuu esimesel päeval, 01. novembril toimuvad Tartus Ülejõe linnaosas Pärna tn 26 korterelamu esimesed kliendipäevad. Korterelamu ehitus on veel pooleli, mis annab hea võimaluse veenduda elamu ehituskvaliteedis ja rääkida kaasa korteri siseviimistluses ning kujundada oma uus kodu vastavalt enda soovidele. 

P2rna26_FB pilt_504x504px

Korterite müügiga tegelev Domus Kinnisvara maakler ja projektijuht Kadri Lest kommenteerib: „Pärna tn 26 kümne korteriga korterelamu ehitus edeneb jõudsalt ning peatselt on kortermajal ka katusetööd tehtud. Korterelamu ehitus on graafikus ning käesoleva aasta detsembris on elamu valmis ja nii mõnigi pere saab ka esimesed jõulud oma uues kodu veeta.“

Madala liiklustihedusega Pärna tänava ja Jaama tänava ristumiskohta kerkiv uus modernne 3-korruseline korterelamu põhineb traditsioonilisel kõrge kivist soklikorruse ja kivitrepikojaga XX sajandi alguse puitkorterelamu arhetüübil. Korterelamu kaasaegsust rõhutab eelkõige lõuna- ja õhtupäikesele avatud 42 ruutmeetrit suured esimese korruse terrassid ning diagonaalse lõikega avarad katuseterrassid. Domus Kinnisvara kutseline maakler Sandra Metsa ütleb: “Hoone kaasaegne arhitektuur on väga maitsekas ning peaks avaldama muljet nii mõnelegi nõudlikumale kliendile. Suured terassid ning põrandateni ulatuvad aknad annavad korterile isikupära ning omavad lisaväärtust. Lisaks on positiivseks teguriks korterite akendest avanev avar vaade.”

Kolmanda korruse omapärase planeeringuga ruumikates 3-toalistes korterites on ka saun. Korterelamus on kokku 3 kahetoalist ja 7 kolmetoalist isikupärast korterit, mille hinnad jäävad vahemikku 105 000-160 000 eurot. Iga korteri hinna sees on soklikorrusel paiknev panipaik. Lisaks on võimalik korteri juurde osta soklikorrusel avatud garaažis või kinnistu hoovis paiknev parkimiskoht.

Kõik huvilised on teretulnud tutvuma Pärna tn 26 korterelamuga neljapäeval 30. oktoober kell 16.00-19.00 ja laupäeval 01. november kell 11.00-14.00. 

Pärna tn 26 korterelamuga saab lähemalt tutvuda kodulehel: parna26.domuskinnisvara.ee

Tule ja vali oma tulevane kodu välja!

Kohtumiseni kohapeal!