arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

DOMUS KINNISVARA LÄHEB TAAS PETERBURI KINNISVARAMESSILE

Domus Kinnisvara on juba aastaid edukalt osalenud Venemaal StPeterburis erinevatel kinnisvaramessidel. Ka käesolev aasta ei ole erandiks. 1-2 novembril toimub sügisene „StPeterburg International Property Show“, mis on suurim selles regioonis toimuv välismaisele kinnisvarale orienteeritud mess. Oleme messil taas oma klientide pakkumistega väljas ning otsimas nii investoreid kui ka elukondliku kinnisvara ostuhuvilisi.

Traditsiooniliselt on venemaalastele kõige huvipakkuvam olnud Narva ja Narva-Jõesuu piirkond. Ent huvilisi on alati jagunud ka teistesse Eesti piirkondadesse. Lisaks Tallinna ja Peipsi äärsele kinnisvarale on tähelepanu jagunud ka Tartusse, Pärnusse, Haapsallu jm. Eelkõige on idanaabrite puhul märksõnaks puhkusekinnisvara ning nö „sadam“ Euroopa Liidus, kuid kindlasti ei ole ka vähemtähtis investeerimine näiteks üürikorteritesse ning ka ärikinnisvarasse. Reaalsete tehinguteni jõudmine on muidugi vaevarikas, sest tihti eeldatakse madalat hinnataset. Elamisloa saamise küsimus ei ole enam nii teravalt päevakorral, kui mõned aastad tagasi.

Kõik huvilised, kes soovivad, et nende müügiobjekt pälviks selle messi külastajate tähelepanu, on teretulnud ühendust võtma meie üldkontaktil info@domuskinnisvara.ee või oma piirkonna Domuse maakleriga.