arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Missugune on hea sisekujundus?

Uue kortermaja planeerimisel on väga tähtis mõelda valmivate korterite siseilmele. Iga korteriostja ei soovi ise siseviimistlusmaterjalide valimise ja kombineerimisega tegeleda ja seepärast tuleb interjöörilahendused varakult läbi töötada. Sisekujundaja tegeleb lisaks veel näiteks valgustuse planeerimisega ja oskab siinkohal kindlasti paremini ette näha lõpptulemust. Suure korteri täielik planeerimine ja soovitud tulemuse saavutamine nõuab kogemust ja seepärast on oluline kasutada professionaalset sisearhitekti.

Sihi 122 korterite interjöörid kujundas sisearhitekt Helen Kolks, kes töötas välja kolm just sellesse erilisse hoonesse sobituvat materjalivalikut. Oma klientidele andsime nende seast valiku, ent jätsime lahti ka võimaluse erinevaid pakette omavahel kombineerida või valida hoopis uusi enda lemmikuid materjale ja tooteid.

Sisekujundus on kindlasti maitse asi, ei ole head või halba sisekujundust, kui me räägime kellegi kodust. Inimesel peab olema oma kodus hea olla ning kui ta tunneb end õnnelikuna siis, kui tema magamistoas on seinad sinised, siis tuleks seinad kindlasti siniseks värvida. Mis siis sellest, et sisekujundaja eelistaks seintel helehalli tooni.

Selle maja korterid saavad seest olema väga omanäolised ja projekti planeerides püüdsime anda kliendile võimalikult palju valikuid erinevate siseviimistlusmaterjalide näol. Kuna kliendid said võimaluse pakutud materjale omavahel kombineerida, aga valida neid ka täiesti oma maitse ja soovi järgi, siis see on teinud nii meie kui ehitaja tööd oluliselt keerukamaks.  Tahame aga teha oma headele klientidele pikkadeks aastateks kvaliteetset kodu, mis on just nende maitse järgi ja teeb neid rõõmsaks. Tulemust on korterites juba peagi näha ja see teeb lisaks klientidele meidki õnnelikuks!

Eelmisel nädalal saabus objektile esimene koorem keraamilisi plaate, mille paigaldamisega samuti lähiajal alustatakse. Nii suure ja keerulise projekti koordineerimine tuleb tublidel YIT Ehituse projektijuhtidel hästi välja ja tööd on tõesti palju. Kui esimesel korrusel alustatakse juba siseviimistlustöödega, siis maja kolmandal korrusel tegeletakse veel elektritööde ja soojustamisega. Maikuuks jõuab aga sisetööde järg ka maja kolmandale korrusele, seega ka katusekorruse elanikud ei pea korteri valmimist kauem ootama.

Kel oma lemmik korter veel selles majas valimata, siis lepi maakleriga kokku ja tule kindlasti kohapeale vaatama! Ruumidest on juba väga hea ülevaade ja kõrged laed ning kaunid vaated akendest tekitavad võimsa emotsiooni. Kuigi aknalaudu ei ole veel paigaldatud, loovad paksud seinad ja laiad aknapõsed elava kujutluse, kuidas laupäeva hommikul koos raamatu ja aurava kohvitassiga aknalaual istuda ja ümbritsevat vaikust ja rohelust nautida.

Vaata kortereid lähemalt Sihi 122 koduleheküljelt ning hoia end iganädalaselt kursis uudistega kohapealt: http://domuskinnisvara.ee/kivimae/blogi-1

44d0bd346238ee164fb1385ed10cbffdIMG_1946 BeFunky Collage

IMG_1954

IMG_1949