arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Kristiines algas uue kortermaja ehitus

Domus Kinnisvara alustas jaanuaris Kristiine ja Kesklinna piiril uue korterelamu ehitust ja müüki, mis valmib 2018. aasta sügisel. B energiaklassiga ning põhjalikult läbimõeldud arhitektuurilise lahenduse ja sisekujundusega hoones on 15 korterit ja 3 äripinda.

Korterelamu müügikorraldusega tegeleva  Domus Kinnisvara vanemkonsultandi Agur Tammistu sõnul on Kristiine üks hinnatumaid piirkondi Tallinnas. „Südalinna lähedus ja mitmekülgse taristu olemasolu on need tegurid, mis on teinud Kristiine üheks atraktiivsemaks linnaosaks“  sõnas Agur Tammistu. Hea asukoht on tinginud, et vabu krunte on piirkonnas suhteliselt vähe ja seetõttu on ka Kristiine üks väiksema uusarenduste pakkumiste arvuga linnaosa Tallinnas. „Vähene pakkumine ja pereeluks ideaalse taristuga asukoht on esmased faktorid, miks senised uusarendused on Kristiines läinud nagu soojad saiad“ kinnitas Agur Tammistu.

Konsultant Kristiina Susi lisab juurde, et uus korterelamu ehitatakse kergplokkidest ning monteeritavate vahelagedega. Välisviimistluses kasutatakse krohvi, betooni, puitu ning perforeeritud metalli. Pakkumises on 2-5-toalised korterid, hinnad algavad 110 000 eurost. „Esimesed korterid on leidnud endale ostja juba enne ehituse algust“ ütles Kristiina Susi.

Domus Kinnisvara poolt arendatava Nõmme tee 3  korterelamu on projekteerinud tunnustatud arhitektuuribüroo Kauss ja ehitustööde peatöövõtja on OÜ Evicon.

nommetee3.domuskinnisvara.ee