arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Roheline on sisekujunduses uus hall

Nüüd, kus aasta on lõppenud ning kinnisvaraturg oma kõrghetkes on paslik mõelda uue kodu sisustusele ja trendidele, mis meid sel aasta ees ootavad.

Siiani on sisekujunduses võimutsenud monokroomne skandinaavia stiil koos millenniumi roosaga. Väikeseid katsetusi on tehtud ka industriaalses stiilis, kuid seda pigem luksuslikes ruumides või äripindadel. Millised värvid ja materjalid on aga tulemas?

Metallik

Siiani on  olnud sisekujunduses väga populaarne kasutada vask ning vaskseid toone. Järgmisel aastal metalsete toonide kadumist näha pole, kui eelduslikult tõstab järjest enam pead ka hõbedane metallik toon nii värvides kui toodetes.

Roosa

Kahvatu roosa on hetke trendis kõrgel kohal ning hetkel ei paista veel selle tooni luhtumist, kuigi uuel aastal võiks see jääda pigem aksessuaaride ning tekstiilide pärusmaaks.

Looduslik luksus

Elades järjest enam kiirenevas ühiskonnas, kus me oma tegevustes sõltume suuresti tehnoloogiast on meie soov kodudes tunda pigem rahu, vaikust ja taasühinemist loodusega. See peegeldub ka sisekujunduse trendides. Käsitöö tooted ja orgaanilised materjalid jätkavad oma võidukäiku ka uuel aastal. Ka üldisemas trendis on tervislik eluviis, roheline mõtlemine ja looduslikud materjalid.

Tume puit

Skandinaavialikult heledate puitude kõrval tõstab pead siiani alusetult kõrvale jäetud tumedad toonid puitmaterjalides ja sisekujunduses.

Värvid, värvid, värvid

Uue aasta üheks oluliseks märksõnaks on värvid. Igapäevasest hallist ollakse väsinud ning asemele tulevad erksatoonilised värvid. Türkiissinine vahetab välja hetkel populaarse hallikassinise, tuimaks ei jäta kedagi ka punane toon. Looduslähedust toetab marjavärvid roosa ja lilla ning luksuslikku lisab kuldne ning must. Kollane lisab meie ellu veidi päikesesära ning hetkel võimutseva halli vahetab välja roheline. Seda küll mitte puhta toonina, vaid hubaselt pastelses võtmes koos erinevate ja sinakate varjunditega.

Artikkel ilmus esmaskordselt kinnisvaraajakirjas IMMO.

Loe ka meie teisi blogipostitusi SIIT