arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Ajalooliste fotode näitus Kivimäe Kodus

Domus Kinnisvara ühes legendaarseimas kinnisvara arendusprojektis Kivimäe Kodus on koos väga lahe seltskond inimesi, kes on teinud omale sellest majast mõnusa kodu ja loonud kokkuhoidva kogukonna. Üks naabritest – sisearhitekt Priit Põldme – tegeles juba maja arendusprotsessi ajal süvitsi ajalooliste detailidega ning aitas sellega palju kaasa selle superlaheda maja hinge tekkimisele. Nüüd on Priit koostanud väikese näituse maja ajaloost ning pannud selle välja ka naabritele vaatamiseks. Kinnisvaraarendajana on mul sellisest asjade käigust ainult suur rõõm, mida ei saa hoida vaka all. Hei Priit – jätka samas vaimus! Seejuures pean ausalt lisama, et kui keegi otsib omale detailidesse süvenevat sisearhitekti, siis Priit Põldme ja Joonprojekt on kindlasti valik mida kaaluda.