arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Koduaia elurajoon Viimsis

Domus Kinnisvara on alustanud Viimsis Koduaia elurajoonis ridaelamu bokside müüki. Esimeses etapis valmivad selle aasta lõpuks kaks viie boksiga maja.

B energiaklassiga hooned on läbimõeldud arhitektuurilise lahenduse ja sisekujundusega. Hooned ehitatakse kergplokkidest ja betoonist vahelagedega. Ehitamisel on rõhku pandud kvaliteetsete materjalide kasutamisele nii sise- kui välisviimistluses. Kõik boksid on nelja magamistoaga avarad ja valgusküllased. Õhtupäikest saab nautida terrassilt või rõdult ning loomulikult on igas kodus nautlemiseks ka oma saun ja õueala.

Koduaia elurajoon paikneb Viimsi keskuse läheduses Lubja külas. Paarikümne minutilise jalutuskäigu või jalgrattasõidu kaugusel paikneb enamus Viimsi keskuse taristust. Lapsed lasteaeda või kooli, perega spaasse, kinno, restorani  või mereäärde – sellel ajal sinu auto puhkab.

Tallinnase minnes või sealt koju tulles saadab sind alati merevaade.

Viimsi on turvaline ja rahulik elukeskkond – tere tulemast!

Uudista arenduse kohta lisa koduaia.domuskinnisvara.ee