arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Jaama 169 – uus kodu Sinu perele

Annelinn on omanäoline ja elust pulbitsev asum, kuhu ostavad kodu üha enam noori peresid, kes hindavad logistiliselt head asukohta nii koolide, lasteaedade kui ka kaubanduse ja vaba aja veetmisvõimaluste osas. Siinsetele elanikele on tähtis, et lapse lasteaeda viimine ei võtaks kaua aega ning kool asuks lühikese jalutuskäigu kaugusel ja teekond oleks lastele turvaline ka iseseisvalt liikudes. Läheduses on ka kõikvõimalikud laste spordi- ja huvitegevusele suunatud asutused muusikakoolist jalgpallitreeninguteni. Anne kanali ääres paiknevad terviserajad võimaldavad pikki ja tervistavaid jalutuskäike laste ja lemmikloomade seltsis.

Koduvahetuse tee võetakse ette tavaliselt siis, kui senine elamispind jääb kitsaks. Elupõlistele ja tulevastele annelinlastele, kes soovivad vana ja kitsaks jäänud paneelmaja korteri uue vastu vahetada, on suurepärane võimalus soetada uus ja tavapärasest avaramate ruumidega energiasäästlik korter Jaama 169 valmivasse liftiga korterelamusse.

B energiaklassile vastavas 6-kordses kivimajas on kokku 34 2-, 3-, 4- ja 5-toalist hubast ja praktilise ruumilahendusega korterit suurusega  37,9 – 98 m². Enamikes korteritest on avar rõdu, mõnes isegi kaks. Kõrgematelt korrustelt avanevad vaated ka kesklinnale. Hinna sees on esimesel korrusel asetsev mugavalt ligipääsetav panipaik ja parkimiskoht hoovis, tõkkepuuga piiratud parklas. Kasutajamugavusele on mõeldud ka elamusse sissepääsemisel, selleks on rajatud lauge kaldtee, mis sobib nii lapsevankri kui ratastooliga liikujatele.

Korterelamu teevad eriliseks hoolikalt läbimõeldud planeeringutega korterid, mis vastavad ka suurema pere igapäevastele vajadustele. Toad on Annelinna tüüpkorteritega võrreldes suuremad ja mööbli paigutamiseks väga funktsionaalsed. Esikutes on kavandatud garderoobikapi nišš, enamikesse pesuruumidesse mahub ära ka vann. Suuremates perekorterites on 2 tualettruumi ja saun.

Jaama 169 usaldusväärse ja pikaajalise kogemusega arendaja poolt rajatav korterelamu on arhitektuuriliselt ümbritsevate korterelamutega sobituv ja maitsekalt minimalistlik. Hoones on soojustagastusega ventilatsioon ja küte on lahendatud kaugkütte baasil, hoonet köetakse vesipõrandaküttega. Igal korteril on individuaalne soojusarvesti ja temperatuuri reguleerimine. Korteriomaniku elu lihtsustamiseks on võimalik valida kahe erineva sisekujunduspaketi vahel, mis kuuluvad korteri hinna sisse. Pakette iseloomustavad heledad värvid ja kaasaegselt stiilne ning minimalistlik joon.

Jaama 169 korterelamu puhul kasutatakse B energiaklassi saavutamiseks kõiki kaasaegseid ehituslahendusi, milleks on näiteks soojuspidavad aknad, paksemad soojustuskihid, soojustagastusega sundventilatsioon kui ka LED- valgustid. Hoone katusele rajatakse päikesepaneelide paigaldamise valmidus, mis võimaldavad korterelamu üldkuludelt tublisti säästa.

Maja ümbrus haljastatakse valdavalt murukattega, istutatakse mõned lehtpuud ja mägimändidest hekk, mis jääb piirama jalgteed ning kinnistut põhja-, lõuna- ja läänesuunast.

Jaama 169 korterelamu on unistuste kodu neile, kes hindavad tartlastele omaseid hüvesid ja mugavusi, kus miski ei asu kodust liiga kaugel ja alternatiiviks sõiduautole pakub liikumisvabadust nii ühistransport kui kergliiklusteede võrgustik.

Uute kodudega saab tutvuda arenduse kodulehel www.jaama169.domuskinnisvara.ee